fbpx

“8 Marsi”, Belind Këlliçi i dhuron lule shitëses ambulante: Bashkia nuk do të jetë më terrori i nevojtarëve!

Shumë lot kemi parë këto vite. Skena që nuk dalin nga mendja. Konfiskime të tezgave me forcë, trajtim pa respekt për njerëz që luftojnë çdo ditë me ekzistencën.

Pak muaj dhe do të gjejmë një zgjidhje përfundimtare mes Bashkisë Tiranë dhe shitësve ambulantë. Nuk do të jetë bashkia terrori i nevojtarëve!
Më shumë dashuri dhe respekt!

Më ndiqni në rrjete sociale

Le të jemi më pranë njëri-tjetrit. Së bashku fitojmë!

Abonohu tani për të marrë njoftimet e fushatës!