fbpx

Belind Këlliçi pas takimit me banorët e “5 majit”: Kjo është Tirana e vërtetë, Tirana përtej propagandës, përtej fasadës, përtej fotove e videove të bukura, kjo është Tirana.

Përshëndetje për të gjithë ju në facebook. Sapo kemi mbaruar aktivitetin në zonën e 5 Majit me banorët e kësaj zone, arsyeja përse hapa live është për ti tureguar të gjithë qytetarëve gjendjen ku jetojnë banorët. Këtu janë rrugët e Erion Veliaj, gjithë baltë pasi këtu përfundon asfalti dhe gjithë kjo rrugë është realiteti ku ecin m e mijëra banorë çdo ditë. Këto janë rrugë e Erion Veliaj dhe këto janë rrugët e Bashkisë së Tiranës dhe këto janë projektet e Erion Velisë për kryeqytetin e rinisë që ishte vitin e kaluar dhe kryeqitetin e sportit që është këtë vit. Kjo është Tirana e vërtetë, Tirana përtej propagandës, përtej fasadës, përtej fotove të bukura e përtej videove të bukura, kjo është Tirana. Kurrë nuk i shohim në television këto rrugë pasi kurrë nuk e shohim të vërtetën të pasqyrohet. Edhe kurre nuk shohim kaq njerërz që kanë dalë pasi kanë ardhur për të marrë pjesë në aktivitet passi kanë ardhur për të folur për problemet e tyre, pasi prej vitesh askush nuk i dëgjon më. Përherë urgjencë për të shkatërruar për të prishur pronat e shtëpitë e banorëve dhe çfarë ka ndodhur, I kanë lënë gërmadhat këtu. Janë shmebur të gjitha shtëpitë dhe janë gërmadha që I ka lënë Bashkia e Tiranës. Edhe aty ku e ka pasur shtëpinë nënë Liza ka gërmadha tani. Kjo është puna e kryetarit të Bashkisë për 1 vite dy muaj. Bashkia nuk ka bërë asgjë. Këtu kam ardhur në nismën time për të treguar Tiranën e vërtetë. Siç ju kisha premtuar të gjithëve do të tregoj në këtë betejë të vërtetat e qytetit, rrugët, rrugicat, lagjet dhe atje ku nuk mund të shkoni do të shkoj e tua tregoj të vërtetat e këtij qyteti. Erdha këtu për tju treguar kushtet ku jetojnë banorët e 5 majit dhe më thoni ju nëse është e denjë për një kryeqytetas për një banor të jetojnë në këtë gjendje apo jo.

Më ndiqni në rrjete sociale

Le të jemi më pranë njëri-tjetrit. Së bashku fitojmë!

Abonohu tani për të marrë njoftimet e fushatës!