fbpx

Ajshe Isha

Kam lindur dhe rritur ne Tirane. Vij nga radhet e FRPD, ku nder vite kam mbajtur pozicione te ndryshme dhe momentalisht jam anetare e kryesise se saj. Jam angazhuar heret ne PD sepse i dua parimet mbi te cilat ndertohet e djathta por edhe sepse vij nga nje familje e djathte. Me heret kam qene pjese e Keshillit Kombetar te PD. Kam perfunduar studimet e larta ne Drejtesi dhe jam diplomuar per Master Shkecor Penal ne Fakultetin e Drejtesise, Universiteti i Tiranes. Aktualisht ushtroj profesionin e juristes.