fbpx

Ana Azizaj

Ana Azizaj lindi më datë 29 Prill 1994, në Vlorë. Ka përfunduar studimet Bachelor për Drejtësi dhe Master Shkencor për E Drejtë Publike.                    Ana Azizaj ka filluar angazhimin e saj në politikë në vitin 2012 pranë Lëvizjes Rinore për Integrim. Në vitin 2016 zgjidhet si anëtare e Komitetit Drejtues Kombetar së LSI. Në vitin 2017, Ana ka qenë kandidate për deputete në qarkun e Tiranës. Më 29 Tetor 2022, Ana zgjidhet anëtare e Komitetit Drejtues Kombetar së Partisë së Lirisë. Ana Azizaj aktualisht është anëtare e Kryesisë së Partisë së Lirisë dhe Sekretare e Përgjithshme e Lëvizjes Rinore për Integrim.