fbpx

Anisa Ibra

Anisa Dervishaj Ibra ,29 vjec, lindur ne Tepelenë .Kam mbaruar studimet ne Universitetin e Mjekesise, dega Farmaci. Ushtroj profesionin e farmacistes prej 5 vitesh. Angazhimin tim ne PD e kam nisur ne vitin 2010 si anetare e Forumit Rinor. Kam mbajtur pozicione te ndryshme si anetare e Kryesise se FRPD, sekretare per shoqerine civile ne FRPD. Aktualisht jam anetare e Keshillit Kombetar ne PD , anetare kryesie PD dega 6 dhe kandidate per Keshillin Bashkiak.