fbpx

Arben Tafaj

Edukimi

1975-1979Ka kryer studimet në shkollën e mesme të përgjithshme “Sami Frashëri”, Tiranë

1981-1987Ka përfunduar studimet e larta në degën Ekonomi, në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Në periudhën 2013-2014Ka përfunduar studimet Master, post-universitare.

Në periudhën 1991 – në vazhdimKa kryer disa trajnime profesionale kombëtare dhe ndërkombëtare në fushën e Menaxhimit të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Eksperiencat në punë

Në periudhën 1991 – 2021, Biznesmen, President i kompanise “Arilta-B”, Tiranë.

Në periudhën 2003 – në vazhdim, Anëtar i Asamblesë së dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë

Në periudhën 2003- 2015,Kryetar i Njësisë Bashkiake nr 8, Tiranë.

Në periudhën 2019 – në vazhdim,Pedagog, Lenda Menaxhim biznesi, Qendra Multifunksionale New Generation, Tiranë

 

Aktvitete shoqërore dhe politke

Në periudhën 2002 – në vazhdim, Kryetar i Shoqatës Tirana

Në periudhën 2004 – 2008 Zv/Kryetar i Partisë Republikane Shqiptare

Në periudhën 2016-2022Nënkryetar i Partisë Agrare Ambientaliste

 

Tituj

“Ambassador for Peace” – Ambasador i Paqes

 

Botime

  • Autor i një numri të konsiderueshëm artikujsh në shtypin e shkruar.
  • Bashkë-autor në vëllimet e Serisë Biografike të figurave të njohura të Tiranës me titull ‘Tirana Personalitete’.
  • Bashkë-autor në botimin ‘‘Tironsit dhe Tirana’’, 2019.
  • Autor i Tekstit Shkollor “Vendlindja ime”, Shtëpia botuese “Erik” 2008.