fbpx

Ardian Elezi

Ardian Elezi, i angazhuar qe ne dhjetor 1990 , ne menyre emiprike pergjate gjithe sfidave elektorale.ka mbaruar ekonomik juridik gjuhenletersi, doktoruar, pedagog, profesion i lire sherbime ligjore ec

I angazhuar ne mbrojtje te kauzave te antikomunizmit, ruajtjes se kujteses, memorizimine qendreses dhe rezistences antikomuniste, antitolitare, te identitetit politik , kombetar.Te mbrojme Tiranen nga zhberja e identitetit dhe ruajme trashegimine e saj kultorore, historike dhe patriotike..

Per nje Tirane per te gjithe dhe fatet e saj  dhe ne duart tona.