fbpx

Artur Alstafa

Artur Alstafa, ka lindur më datë 20.02.1984 në Mat. Në vitin 1993 trasferohet me banim në Kombinat, Tiranë. Në Kombinat ka kryer Shkollën 8-Vjeçare si dhe Gjimnazin. Në vitet 2004-2007 ka ndjekur studimet në Fakultetin e Mjekësisë, dega Infermieri. Në 2011-2013 ka kryer studimet për Master Shkencor dhe në vitet 2013-2017 ka kryer edhe Fakultetin e Drejtësisë.

Gjatë viteve 2010-2017 ka punuar tek Urgjenca e Sëmundjeve të Brëndëshme në QSUT “Nënë Tereza”

Më pas në vitet 2017-2020 ka qënë Specialist pranë Agjensia e Mbrojtjes së Konsumatorit (AMK), Bashkia Tiranë.