fbpx

Besmir Hoxha

Besmir Hoxha ka lindur më datë 10.06.1985, në qytetin e Burrelit dhe është banues në Tiranë. Ai ka lindur në një familje arsimtarësh.

Është i martuar, me 3 femijë. Besmiri është diplomuar pranë UPT, Fakulteti ING.Mekanike. Ka kryer disa kualifikime profesionale dhe ka disa eksperienca pune duke filluar nga Specialist deri në pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm në kompani të ndryshme.

Ai është anëtar i Komitetit Drejtues Kombëtar i PL-së.

Ka mbajtur disa funksione politike si i deleguar për rininë në disa zona, i deleguar i Partisë në disa zona, si dhe aktualisht Kryetar i Partisë së Lirisë në njësinë Nr.14, Unazë e Re.