fbpx

Brunilda Haxhiu

Brunilda Haxhiu ka lindur më datw 12.07.1982, nw qytetin e Fierit. Ajo ka studiuar pwr Filozofi-Sociologji nw vitet 2000-2004. Ka punuar si Mwsuese Sociologjie  2004-2006 dhe aktualisht ka nw administrim njw  Kopwsht privat që nga viti 2015. Brunilda wshtw anwtare e KDK-sw,  e Forumit tw Gruas, Komisionit pwr Arsimin dhe Familjen.