fbpx

Brunilda Salaj

Brunilda Salaj lindi më datë 07.09.1980, në Mallakaster. Ka përfunduar universitetin Eqerem Cabej, dega Histori-Gjeografi. Gjithashtu ka ndjekur studimet Master Shkencor, dega Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci. Brunilda Salaj ka filluar angazhimin e saj në politikë në vitin 2009 pranë Lëvizjes Rinore për Integrim. Në vitin 2022 zgjidhet si anëtare e Komitetit Drejtues Kombetar të PL-së. Aktualisht është anëtare e Komisionit te Arsimit dhe komisionit te Politikës së Jashtme dhe Integrimit!