fbpx

Dava Marku

Dava Marku, mama e një mjekeje dhe një farmacisti.

Vij nga fusha e arsimit me studime të mbaruara në Universitetin “Luigj Gurakuqi “Shkoder dhe Master Shkencor “MENAXHIM DHE SUPERVIZIM TË INSTITUCIONEVE ARSIMORE” Universiteti “Aleksander Moisiu”Durres.33 vite si mesuese, me titull mesues “Mjeshtër”, ku nga tetor 2006-janar 2014 drejtuese në tri shkolla të Tiranës.Aktiviteti politik: Mbështetese e Partisë Demokratike nga viti 1991.

Sekretare e LDG Dega 11 viti 2007, Kryetare e LDG viti 2014, Sekretare PD Dega 11 nga viti 2018, anetare e Keshillit Kombetar PD për të dytën herë.

4 herë anetare dhe nënkryetare KZAZ Dega 11.Vlerësim dhe obligim të qenurit në listen e kandidateve të Këshillit Bashkiak për Bashkinë Tiranë.