fbpx

Elda Mustafa

Elda Mustafa ka lindur më 7 Nëntor 1975, në Korçë. Ka përfunduar studimet universitare në Fakultetin e Shkencave të Natyrës për Fizikë, në vitin 1998, Master për Marketing dhe Menaxhim Operacionesh e ka kryer pranë Marin Barletit. Angazhimi politik ka filluar zyrtarisht në vitin 2017 si simpatizante dhe aktiviste në LSI. Në zgjedhjet e vitit 2021 ka qënë drejtuese e shtabit elektoral të kandidates Klajda Gjosha. Aktualisht pjesë e KDK-së dhe forumit të Gruas.