fbpx

Elona Dhima

Elona Dhima ka lindur më 23.07.1974, në qytetin e Durrësit. Në vitin 1996 ka mbaruar Fakultetin e Shkencave të Natyrës, dega Matematikë. Gjatë viteve 2011-2013 ka kryer një MSC për Politika dhe Qeverisje. Elona ka qënë e punësuar pranë Postës Shqiptare në vitet 2013-2017. Ajo është anëtare e Komitetit Drejtues Kombëtar të PL-së dhe anëtare e Forumit të Gruas.