fbpx

Enkeleda Hajderasi

Enkeleda Hajdërasi, vjen nga një familje e persekutuar me origjinë nga Skrapari. Ajo është anëtare aktive e Partisë Demokratike prej shumë vitesh. Ka mbajtur postin e Nënkryetares së Degës 16, është anëtare kryesie si dhae, është Kryetare e Lidhjes Demokratike të Gruas pranë kësaj dege.

 

Enkeleda Hajdërasi, është diplomuar në Fakultetin “E drejtë Biznesi” në Universitetin “TBU- Tirana Business University College”, në vitin 2017, me rezultate të shkëlqyera. Në vitin 2019 ka përfunduar shkollën e Avokatisë. Prej vitit 2016 është e punësuar në zyrë avokatie, ku dhe ushtron profesionin e Avokatit.