fbpx

Enkelejd Doda

Enkelejd Doda lindi më datë 7 Maj 2004, në Tiranë. Ka përfunduar shkollën e mesme tek “Neë York High School of Tirana” dhe vazhdon studimet për adminstrim biznesi në universitetin “Epoka”. Enkelejd Doda ka filluar angazhimin e tij në politikë në datën 22 Janar të vitit 2023 pranë Partisë së Lirisë me dëshirën e madhe për të vazhduar jetesën në vendin e tij. Në datën 18 Shkurt te vitit 2023 zgjidhet si pjesë e Komitetit Drejtues Kombëtar së Partisë së Lirisë.