fbpx

Ergys Mollaymeri

Ergys Mollaymeri lindi më 23 Shkurt 2000 në Tiranë. Shkollën 9-vjeçare e ka kryer tek shkolla “Kolë Jakova”, ndërsa Gjimnazin tek “Aleks Buda” Laprakë.

Ka mbaruar studimet për Agjent i Pasurive të Patundshme. Angazhimin në politik e ka filluar në vitin 2015 pranë Lëvizjes Rinore për Integrim.  Në 2017 zgjidhet Koordinator i Njësisë 11 për Lëvizjen Rinore për Integrim. Në vitin 2020 zgjidhet Delegat i Konventës Kombetare. Aktualisht është Sekretar Organizativ i Lëvizjes Rinore për Integrim dhe anëtar i KDK së PL.