fbpx

Ermand Bajrami

Ermand Bajrami, lindur më datë 09 Tetor 1987, në Tirane. Ka përfunduar studimet Bachelor për Inxhinieri Agroushqimore dhe Master në Teknologji Ushqimore.  Ermand Bajrami ka filluar angazhimin e tij në politikë në vitin 2009 pranë Lëvizjes Socialiste për Integrim. Në vitin 2017, Ermandi ka qënë pjesëmarrës i strukturave aktiviste të LSI. Gjatë vitit 2022, u zgjodh koordinator i PL-së në zonën Zall Bastar. Aktualisht punon në një ndërrmarje private si menaxher shitje terreni, gjithashtu i angazhuar në njësine e Zall Bastarit si dhe në njësinë Nr.9 Ermandi kandidon për të qënë pjesë e Këshillit Bashkiak të Tiranës.