fbpx

Eva Metaj

Eva Metaj, lindur më 15 janar 1999.

Kam mbaruar studimet bachelor ne Universitetin e Tiranës, fakulteti Histori-Filologji në degën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi dhe studimet Master në të njejtën degë ku jam diplomuar si studente ekselente.

Politika ka qënë gjithmonë në mua dhe kontributi pranë Partisë Demokratike ka nisur qysh fëmijë por do të shënjonte në votimin tim të parë në vitin 2017 ku sapo kisha mbushur 18 vjeç dhe prej asaj dite u shndërrua në pjesë të pandarë timen.

Aktualisht jam anëtare e kryesisë së FRPDSH-së dhe nënkryetare e LDG dega 2 Tiranë.