fbpx

Menada Bregu

Menada Bregu. Jam 22 vjec, kam perfunduar studimet per financie dhe sot punoj si specialiste marketingu.

Une vij nga nje familje demokrate qe nje gjeneze, familje e persekutuar. Aktualisht mbaj postin si kryetare e Forumit Rinor te Partise Demokratike ne njesine 7. Te vazhdoj misionin sublim te familjes time per mua eshte nder dhe krenari. Bashke per te sjelle ndryshimin!