fbpx

Nikolin Çali

Nikolin Çali ka lindur në Vlorë në 01 gusht 1996.

Nikolini ka mbaruar studimet për inxhinieri mjedisi.Ka një angazhim të gjatë në strukturat e Forumit Rinor të Partisë Demokratike dhe Partisë Demokratike.Është anëtar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike dhe gjithashtu Kryetar i Këshillit Kombëtar të Forumit Rinor të Partisë Demokratike.