fbpx

Redjon Zefi

Jam Redjon Zefi i lindur në Puke(Fushe-Arrez), Banues ne Njesine 11 prej 25 vitesh. Kam perfunduar Studimet Master Shkencore ne   “E drejte Publike dhe Nderkombetare” me profil “E Drejte Penale”. Aktualisht ushtroj profesionin e Avokatit .Jam bere pjese e aktivit nga 2005 deri me sot ne Partine Demokratike Dega 11. Ne keto vite kam qene pjese e strukturave te Partise Demokratike ne disa pozicione te ndryshme dhe nga ato drejtuese.

Gjithashtu familja ime gezon nje respekt dhe reputacion te gjere ne zone dhe me gjere. Momentalisht jam pjese e Kryesise se Deges 11 dhe Kryetar i grupseksionit 8.

Faleminderit