fbpx

Rudina Koro

Vij nga familja e shquar  tiranase Rreli.

Jam diplomuar per Gjuhe – Letersi.

Kam punuar si korrektore, mesuese dhe bibliotekare. Aktualisht punoj ne kompanine e sigurimeve Eurosig.

Kam trasheguar nga familja ime ato qe im ate, Shyqyri Rreli,  i quante vlera si: edukaten qytetare, respektin per punen e njerezit dhe perkushtimin ndaj familjes.