fbpx

Valdete Dashi

Valdete Dashi ka lindur më 25.03.1966, në Tropojë.

Ajo ka përfunduar studimet e larta për Mjekësi të Përgjithshme, më pas ka kryer Specializimin për Gastro Hepatologji.

Në vitin 2014, Valdete Dashi mori titullin Doktoreshë e Shkencave Mjekësore.

Valdete ka filluar angazhimin e saj në politikë që në vitin 2005 me themelimin e LSI. Në vitin 2015 zgjidhet si anëtare e Komiteti Drejtues Kombëtar së LSI dhe vazhdon të jetë edhe sot.

Ajo është Nënkryetare e Komisionit të Shëndetësisë, si dhe anëtare e forumit të Gruas.