fbpx

Viola Vrana

Viola Vrana lindur Tropoje 23 tetor 1989, e martuar ,nene e nje djali 11 vjec.

Banore e Tiranes qe prej vitit 1998.

Lindur ,rritur dhe edukuar ne nje familje me bindje te djathta politike.

Mbaruar studimet per Gjuhe -Letersi,master Mesuesi.

Aktualisht Drejtoreshe Marketingu prane nje depo farmaceutike.

E angazhuar ne strukturat e PD dega 9 qe prej vitit 2014 , si anetare kryesie, gjithashtu  pjese ne QV dhe KZAZ. Qe  prej vitit 2021 Nenkryetare PD dega 9.

E dua Tiranen dhe mendoj qe rinia shqiptare ka shume per ti dhene ketij qyteti por nuk duhet te harrojme potencialin dhe mundesite qe ka per te rinjte vete  Tirana.