fbpx

Këlliçi sfidon sërish Veliajn: Të vijë në debat për Tiranën

 

Kandidati i Opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, ka përsëritur edhe sonte në Opinion ftesën për debat me kryetarin aktual të Bashkisë.

Gjatë debatit, dhe paraqitjes në studio tëvargumenteve të Bashkisë dhe Veliajt, Këlliçi ka reaguar duke thënë se le të vijë në debat e në studioz të ballafaqojnë idetë, bilancin dhe programet.

Blendi Fevziu u tregua i gatshëm ta moderonte këtë debat.

Këlliçi: Blendi të lutem meqë je kaq i detajuar me këto të dhëna, a mund të më ftosh mua dhe kryebashkiakun aktual këtu për të debatuar. Unë kam nja tre muaj që e pres, a mund të vijë këtu të mi shpjegojë këto arritje. Të flasë dhe për një milion pemët dhe për të gjitha….

Fevziu: Po me kënaqësi, përveç tre ditëve që i kam të konfirmuara kur të doni ditët e tjera

Belind Këlliçi: Po e pres, kur të dojë të vijë.

Më ndiqni në rrjete sociale

Le të jemi më pranë njëri-tjetrit. Së bashku fitojmë!

Abonohu tani për të marrë njoftimet e fushatës!