fbpx

Këlliçi takim me biznesin e mesëm e te vogël: Bashkia do jetë partneri i biznesit të vogël. Veliaj nuk ka folur asnje ditë për ju.

Ja cilat taksa do të ul e do të heq.

•  Do ul taksat dhe tarifat

• Do luftoj korrupsionin, të ardhurat do rriten

• Taksa per arsimin, bëhet zero

• Taksa e fjetjes në hotel, ulet me 30%

• Taksa e tabelës, ulet me 30%

• Taksa e truallit reduktohet me 30%

• Taksa mbi ndertesen ulet me 30%

• Hiqet taksa e tokës bujqesore, pjesa e Bashkise

Më ndiqni në rrjete sociale

Le të jemi më pranë njëri-tjetrit. Së bashku fitojmë!

Abonohu tani për të marrë njoftimet e fushatës!