fbpx
Më shkruaj

Bisedojmë së bashku!

Problemet e qytetarëve do të jenë prioriteti im! Më shkruaj tani dhe dërgo mesazhin tënd!

Whatsapp

+355 696723733

Më ndiq në rrjetet sociale

Dërgo mesazhin tënd