fbpx

KANDIDAT PËR TË GJITHË QYTETARËT

Ndihmo fushatën tonë!

T'i rikthejmë #Dinjitetin Këshillit Bashkiak

Njihuni me kandidatët e Bashkë Fitojmë për Këshillin Bashkiak

Bëhu një mbështetës dixhital

Përfshihu tani dhe jep angazhimin tënd për të fituar Tiranën!

Fushata jonë ka nevojë për mbështetës dixhitalë si ti! Bashkohu tani për të përfituar dhe fito dhurata të branduara të fushatës, mundësinë për të marrë lajmet i pari, si dhe të zbresësh në terren me Belon.

Lajmet e fundit